Szállítási információk

Megrendeléseidet a GLS futárszolgálat segítségével küldjük el neked. Minden csomagunkat "pufis" borítékban, a nagyobb méretűeket pedig jól kibélelt dobozokban indítjuk útjára, ezzel biztosítva az áruk épségben való megérkezését.

Amennyiben még délelőtt feladod a megrendelésedet úgy aznap átadjuk a csomagodat a futárnak. Jellemzően a csomag átadását követő 24 órán belül kiszállításra kerül a csomag, amennyiben az általad választott termékek raktáron vannak. (A raktárkészlet állapotáról a termék végoldalon találsz információt)

A GLS futárszolgálat minden csomag felvételét követően küld egy interaktív emailt a címzettnek, ahol megtalálod a Tracking számot, aminek segítségével nyomon tudod követni a csomagod tartózkodását, valamint az emailben lehetőséged van változtatni a kiszállítási címen illetve a kiszállítás időpontján is.

Jelenleg többféle szállítási - fizetési mód közül választhatsz az oldalon:

  1. GLS Házhozszállítás - Utánvét: GLS futár kiszállítja a csomagodat, aminek ellenértékét készpénzben a futárnak kell odaadnod. Jellemzően 1-2 munkanap a szállítási idő, pontos információkkal a GLS futárszolgálat tud szolgálni.  
   Szállítási díj: 1.290 Ft + 490 Ft utánvét díj

  2. GLS Házhozszállítás - Bankkártyás fizetés előre: Lehetőség van bankkártyával előre kifizetni a csomagot, így kézbesítéskor nem kell már a futárnak fizetned semmit. Jellemzően 1-2 munkanap a szállítási idő, pontos információkkal a GLS futárszolgálat tud szolgálni.
   Szállítási díj: 1.290 Ft

  3. GLS Csomagpont / automata - Utánvét: Csomagpont szállítási mód esetében várhatóan 1-2 munkanap alatt megérkezik a csomagod az automatába. Erről emailben is tájékoztat a futár cég. Kérjük, csomagodat 5 napon belül vedd át!
   Szállítási díj: 990 Ft + 490 Ft utánvét díj.

  4. GLS Csomagpont / automata - Bankkártyás fizetés előre: Csomagpont szállítási mód esetében várhatóan 1-2 munkanap alatt megérkezik a csomagod az automatába. Erről emailben is tájékoztat a futárszolgálat. Kérjük, csomagodat 5 napon belül vedd át!
   Szállítási díj: 990 Ft

    
  5. Személyes átvétel: Természetesen üzletünkben is át tudod venni rendelésedet a nyitvatartási időn belül: Budapesten a XVI. kerületben, Rákosi út 106. Személyesen akkor lehet jönni a megrendelésedért, ha annak státusza visszaigazolásra került és erről megkaptad a tájékoztató emailt. Személyes vásárláskor lehetőséged van Bankkártyával is fizetni nálunk.
    
  6. Személyes átvétel - Bankkártyás fizetés előre: Igény mutatkozott rá, hogy biztosítsunk lehetőséget személyes átvétel esetében is előre bankkártyás kifizetést. Akkor praktikus, ha valaki mást küldesz el a csomag átvételére és nem szeretnéd, hogy a fizetéssel Ő bajlódjon.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed van a szállítással kapcsolatban, keressél minket a Kapcsolat oldalunkon.