Szállítási információk

Megrendeléseidet a Sprinter futárszolgálat segítségével küldjük el neked. Minden csomagunkat "pufis" borítékban, a nagyobb méretűeket pedig jól kibélelt dobozokban indítjuk útjára, ezzel biztosítva az áruk épségben való megérkezését.

Amennyiben még délelőtt feladod a megrendelésedet úgy aznap átadjuk a csomagodat a futárnak. Jellemzően a csomag átadását követő 24 órán belül kiszállításra kerül a csomag, amennyiben az általad választott termékek raktáron vannak. (A raktárkészlet állapotáról a termék végoldal alján találsz információt)

A Sprinter minden csomag felvételét követően küld egy interaktív emailt a címzettnek, ahol megtalálod a Tracking számot, aminek segítségével nyomon tudod követni a csomagod tartózkodását, valamint az emailben lehetőséged van változtatni a kiszállítási címen illetve a kiszállítás időpontján is.

Jelenleg többféle szállítási - fizetési mód közül választhatsz az oldalon:

  1. Futár - Utánvét: Sprinter futár kiszállítja a csomagodat, aminek ellenértékét készpénzben a futárnak kell odaadnod. Jellemzően 1 munkanap a szállítási idő, pontos információkkal a Sprinter futárszolgálat tud szolgálni. - Szállítási díj: 1490 Ft

  2. Futár - Bankkártyás fizetés előre: Lehetőséged van bankkártyáddal előre kifizetni a csomagot, így kézbesítéskor nem kell már a futárnak fizetned semmit. Jellemzően 1 munkanap a szállítási idő, pontos információkkal a Sprinter futárszolgálat tud szolgálni. - Szállítási díj: 1490 Ft

  3. Pick Pack Pont: Pick Pack Pont szállítási mód esetében választható utánvét, vagy bankkártyás előre fizetés. Jellemzően 2 munkanap a szállítási idő, pontos információkkal a Sprinter futárszolgálat tud szolgálni. - Szállítási díj: 990 Ft
    
  4. Személyes átvétel: Természetesen üzletünkben is át tudod venni rendelésedet a nyitvatartási időn belül: Budapesten a XVI. kerületben, Rákosi út 106. Személyesen akkor lehet jönni a megrendelésedért, ha annak státusza visszaigazolásra került és erről megkaptad a tájékoztató emailt. Személyes vásárláskor lehetőséged van Bankkártyával is fizetni nálunk.
    
  5. Személyes átvétel - Bankkártyás fizetés előre: Igény mutatkozott rá, hogy biztosítsunk lehetőséget személyes átvétel esetében is előre bankkártyás kifizetésre. Akkor praktikus, ha valaki mást küldesz el a csomag átvételére és nem szeretnéd, hogy a fizetéssel ő bajlódjon.

 

Amennyiben bármilyen kérdésed van a szállítással kapcsolatban, keressél minket a Kapcsolat oldalunkon.